Десетки писма получи д-р Емил Караиванов  в специалната кутия “Напиши писмо-реализирай мечта”

Окт 10, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1871

Най-нестандартните три идеи ще бъдат реализирани в следващия кметски мандат

Само за няколко часа досегашният кмет на Асеновград и кандидат за следващ мандат от БСП д-р Емил Караиванов получи десетки предложения за конкурса, организиран от Младежкото обединение в БСП по повод Седмицата на писмото. Стартът на конкурса беше даден на 8 октомври, точно в 16:30 часа и писмата се пускаха в специална кутия “Напиши писмо-реализирай идея/проект/мечта”, поставена в предизборната шатра на коалиция „БСП-АБВ, ППК”Екогласност”.
Част от предложенията на асеновградчани бяха свързани с: фестивали  на изкуството и предлагане на 3D атракции, стена на отпечатъците, открита сцена на второ ниво, подобрения в парковата среда с велоалеи и скейтзона, поставяне на стъпаловиден асансьор към Градската библиотека, откриване на повече работни места за младите хора.
     Кандидатът за кмет д-р Емил Караиванов сподели, че е впечатлен от иновативните идеи на съграждани си. Най-нестандартните три идеи, които спечелиха със своята оригиналност и ще бъдат реализирани в следващия кметски мандат, са: създаване на „Приказна къща” по идея на Елена Йозова, изграждане на въжен парк в Градския парк по идея на Николета Донева и монтиране на панорамно стъкло с изображение на Асеновата крепост по идея на Николай Кирков.
         „С нетърпение очаквам срещата си с бъдещите проектанти, за да обсъдим в детайли изпълнението на техните идеи”, заяви  д-р Емил Караиванов и обяви, че трите идеи  ще получат като награда  тримесечен абонамент за Интернет.